ARIA Award Gala 2017

Op zaterdag 15 april was de 10e editie van het jaarlijkse ARIA AWARD GALA. Tijdens deze avond waren er optredens van niemand minder dan Akmal Hamdard en DJ Hunary.

Na maanden van voorbereidingen waren wij erg enthousiast om te zien dat onze gasten het naar hun zin hadden. De avond begon met een officiële opening door de presentatoren en bestuursleden. De avond stond in het teken van verschillende thema’s: cultuur, vintage en jong talent. Om het belang van het thema cultuur te benadrukken werd de avond geopend met een gedicht over Nawroz. Hierna hadden we een mode show met authentieke en traditionele Afghaanse jurken van SSOSSANN. Vervolgens was het tijd voor de Award Ceremonie, waarbij de de winnaars per categorie (Top studieprestatie, Young Proffesional, Sport en Kunst) een Award kregen uitgereikt door oud-bestuurslid Selay Kakar. Daarna kwam gastspreker Yama Akbari, onze succesvolle social influencer met duizenden volgers op Facebook, die een interessante anekdote vertelde. Hierna mochten de gasten genieten van een uitgebreide Afghaanse buffet en tegen het eind van het buffet begon jong talent en winnaar van de Kunst Award, Moqtader Ghazizoi samen met zijn tabla nawaz een voortreffelijke ghazal zang. En toen was het dan eindelijke tijd voor het optreden van onze live zanger Akmal Hamdard, die ervoor zorgde dat de dansvloer in een oogwenk gevuld was met een dansende menigte. Tot slot zorgde DJ Hunary voor een opgewekte en swingende einde, die veel te snel in zicht kwam. 

Wij willen nogmaals een ieder van jullie bedanken die op de avond aanwezig was en iedereen die een bijdrage heeft geleverd om ook dit gala weer tot een succes te brengen!
ARIA Students

www.ariastudents.com